Van esély rá hogy felvegyenek a dlsb-be?
Egy rakás szar ez az iskola, inkább menj lovassyba...
Ennyi ponttal bárhova fel fognak venni
Engem pár éve felvették 90 körüli összpontszámmal, sot, utanam is vették fel embereket. Csak ha van egy kis józan eszed, nem mész oda. Már engem is próbálták 6 éve lebeszélni, nem sikerült, és akkor még aránylag jó is volt (azon kívül, hogy "hetente" új igazgató jött), de most már nagyon-nagyon rossz. Szerintem nézz szét az országban, van még ezer jó kéttannyelvű, ne csessz ki saját magaddal, és válassz egy olyan rossz rendszerű iskolát, mint a dlsb. Besugnak az igazgatónak, ha meleg vagy, nem vállalhatod fel, ha cigizel, egy utolsó retek maradsz (najo, mondjuk a cigi ellenességet megértem, mert én cigizek, de nagyon nem volt jó döntés), megvonjak a kimenőt mindenkitől, ha épp vmi fideszes gyűlés van a hotelban, nehogy kimennek addig is inni a diákok, mert akkor mit szólnak... Tehát kollektíven mindenkitől elveszik a kimenőt, ja, és a kollektív büntetést is szereti az igazgatónő. A suli rendes hagyományai elvesztek, bejöttek ilyen tingli tangli fosok
. Hidd el , nem szannek időt arra, hogy lebeszeljek, de ig, ismeretlenül is azt kívánom, legyenek jobbak a diakeveid, és ne kelljen egy undorító rendszer áldozatának lenned.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!