Szerintetek melyikbe esélyesebb bejutni? (Szent István Közgazdasági Szakgimnázium és a Teleki Blanka közgazdasági Szakgimnáziumról lenne szó. )
A központim kb. 45 pontos lett. A jegyeimmel kb 40 pontot viszek. A Telekiben nincsen szóbeli, ezért a max szerezhető pontszám 150. A Szent Istvánban a max 200 és van szóbeli, de nem is ez a lényeg. Mivel még jövőhéten le lehet adni az osztályfőnöknek az iskola sorrendet, ezért még van időm gondolkozni.
A sorrendet így gondoltam:
1. Szent István Közgazd. Szakgimn., Nyek-Közgazdaság
2. Szent István Közgazd. Szakgimn., Közgazdaság
3. Teleki Blanka Közgazd. Szakgimn., Közgazdaság
Szerintetek melyik a legesélyesebb, amibe felvehetnek?
Mert az szerint adnám be a sorrendet.
A Telekibe. De nem ajánlom azt az iskolát.
Én a Keleti Károlyba jártam. Többen is jöttek át a Telekiből, mert azt mondták, hogy nagyon rossz volt a környezet, a tanárok, az osztálytársak.
Aki németet tanult, és ezt a nyelvet szeretné továbbra is tanulni, annak a Szent Istvánt tudom ajánlani, ugyanis a Telekibe nem számolják bele a németes pontszámot, mert az iskola csak angolt tanít, így egy németesnek kevesebb az esélye oda bejutni.
Ha kérdező angolt tanulsz, mind a kettő esélyes lehet számodra, és bárki másnak. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!