Aki csúszott egyetemen, az hogy fogadta? Nem éltétek meg kudarcként?
Figyelt kérdés
Én szerintem most csúszok 1 évet, vagy felet.
Kudarcnak élem meg.
2020. jan. 17. 17:15
2/7 anonim válasza:
Engem kirúgtak anno, nagyon nagy kudarcként éltem meg. Jelentkeztem máshova és rájöttem, hogy sokkal boldogabb vagyok ezzel. Szóval így visszatekintve nagyon rossz volt, de cserébe kaptam sokkal jobbat:)
3/7 anonim válasza:
2-t ott is hagytam. Nem kudarc. Józan ész volt. Neked sem kudarc, csak ha azt csinálsz belőle.
4/7 anonim válasza:
Nekem az első kudarc az első egyes ZH volt. Aztán megvigasztaltak azzal, hogy nagy a szakadék a gimnázium és az egyetem között.
5/7 anonim válasza:
Nem. A fennmaradó félévekben jobban el tudtam osztani a tárgyakat, könnyebb lett.
6/7 anonim válasza:
Azért az egyáltalán nem mindegy hogy félév vagy egy egész év csúszás...
El lehet tölteni hasznosan azt az időt. Bizonyos tárgyakból magánórát venni, sportolni, más tanfolyamokat csinálni, utazni stb...
7/7 anonim válasza:
Én is egy évet csúszok. Előző félévben meghúztak sziltanból az utolsó zh-n. Ebben a félévben meg lenne egy csomó ráépülő tárgy. Szerintem ha az ember egyetemre megy ez benne van. Ráadásul itt már nem szégyen bukni, mert nem közép/ általános iskolában vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!