Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » TTK első félév órarendet...

TTK első félév órarendet leírnád (kb)?

Figyelt kérdés

próbáltam keresni, de nem találtam nyugodtan le lehet oltani :D

ha vki segítene és leírná az első féléves órarendet nagyvonalakban (kémia, biológia) azt megköszönném :) vagy hogy mire lehet számítani

2010. júl. 21. 19:50
 1/6 anonim ***** válasza:
76%
Ó, Istenem... kezdjük ot, melyik TTK. Ez nem oltás, de alap volná mellékelni a kérdéshez.
2010. júl. 21. 20:01
 2/6 anonim ***** válasza:
Meg szerintem még sehol nincs tárgyfelvétel, addig pedig nem tudod az órarendet. Ráadásul az időpont se fix, változhat évről évre, tanterv dettó.
2010. júl. 21. 20:04
 3/6 anonim ***** válasza:
Igen azt azért írd le melyik egyetemre gondolsz, mert más az SZTE-TTK és mondjuk az ELTE-TTK órarend!:)
2010. júl. 21. 20:05
 4/6 A kérdező kommentje:
Oké bocsi ezt nem tudtam. Most leszek végzős, szal csak érdeklődöm még. Leginkább a DE, SZTE érdekelne.
2010. júl. 21. 20:07
 5/6 Silber ***** válasza:

Az első év mindíg az alapozó tárgyakról szól, akkor még kevés szakmai tárgyat tanítanak, ha adnak egyáltalán. Én a PE-ről tudok nyilatkozni vegyészmérnök szakkal, de nagy vonalakban az egész országban ilyen a természettudományi képzés alapja.

Fogsz tanulni emelt szintű matematikát (analízis, deriválás, integrálás), általános- és szervetlen kémia, fizika (főleg dinamika és kinematika), ezek a gyakorlata (ekkor számolás van).

Nekem az első félévben ezen tárgyaim voltak:

- Matematikai analízis I.

- Matematikai analízis I. gyakorlat

- Sugárzástani alapismeretek

- Természetes és mesterséges sugárzások (-)

- Testnevelés I. (+)

- Fizika bevezető (-)

- Fizika I.

- Fizika I. gyakorlat

- Közgazdaságtan és vállalkozásgazdaságtan (Gazdasági ismeretek)

- Általános és szervetlen kémia

- Általános és szervetlen kémia gyakorlat I.

- Gépelemek és ábrázolás

- Anyagtudomány

- Szociológia (+)

- Honvédelmi ismeretek (-)

- Angol nyelv I. (-)

(+)-szal jelöltem a kötelezően választott tárgyakat

(-)-szal jelöltem a szabadon választott tárgyakat

A jelölés nélküliek kötelező tárgyak.

2010. júl. 21. 21:10
 6/6 A kérdező kommentje:
köszi :)
2010. júl. 22. 16:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!