Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Esetleg tanult vagy tanul...

Esetleg tanult vagy tanul valaki Pécsen kereskedelem és marketinget? Ha igen, akkor tudna egy kicsit mesélni róla?

Figyelt kérdés

Arra gondolok, hogy hogy érzi ott magát, milyen az oktatás, milyen lehetőségek vannak az egyetem elvégzése után?

Ha valaki nem Pécsen de ezen a szakon tanul/tanult tőle is szívesen meghallgatnám a tapasztalatait.

Nagyon érdekel a kermark csak bizonytalan vagyok, hogy megéri-e erre a szakra jelentkezni. Előre is köszönöm a válaszokat!

2020. jan. 11. 14:19
 1/1 anonim ***** válasza:

szia, en Pécsen vagy kozgazon, csak nem kereskedelem és marketingen, hanem gazdálkodási és menedzsment szakon. de első évben egy tárgy kivételével mindenkinek ugyanolyan targyai vannak, a kesobbiekben lesz egyre tobb szakos tárgy. maga a suli egyáltalán nem nehéz, kifejezetten konnyu szerintem, minden félévben egy tantárgy van ami tényleg tanulosabb es energiát kell belefektetni. az oktatok jofejek, es kedvesek is, nincs az, hogy szivatnak vagy ilyesmi. en hamarosan vegzek, de még fogalmam sincs, hogy mit kezdek a diplomammal, en elegge nesze semmi fogd meg jol-nak érzem, de legalább nem kell szivni érte. ha vizsgak elott tenyleg leulsz es atolvasod az anyagot elejerol a végére nagyon konnyen tudsz jo jegyet szerezni.

a kozosseg olyan amilyen, engem idegesit a sok nagykepu kihaennem hulyegyerek, akiknek a szulei fizetik a tandijat, full markas cuccokban, draga autoval karnak suliba, es eloadasokon iszogatjak az elviteles kavet es potyognek a macbookon. vannak egyébként jofej, ertelmes diakok nyilvan, illetve tobb diakszervezet is, szerintem érdemes ezekbe belepni :)

2020. jan. 13. 13:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!