Egyetemi koleszokban ez a fürdés hogy működik?
Győrben a központi kolikban úgy van, hogy 4 emberre jut 1 fürdő, de az rendesen zárható (pont mint otthon), szóval senki nem fog látni
De igen, vannak olyan kolik, ahol a folyosó végén van a zuhanyzó, de azért a normálisabb helyeken függöny legalább van
#1 Örülj neki. Attól még van :D Igaz, ahol én voltam, ott a folyosó közepén volt és nem a végén ;)
3 kabin volt (fallal voltak elválasztva), amúgy pedig zuhanyfüggöny volt. Én is tartottam tőle, de nem volt semmi negatív tapasztalatom vele (párszor nem volt túl meleg a víz, de ennek nincs köze az aggályaidhoz).
Természetesen papucsban kell állni (mondjuk én akkor sem lennék mezitnike, ha csak 1 másik emberrel osztoznék a fürdőn), meg ugye kissé körülményes a becuccolás, vetkőzés, de meg lehetett szokni.
Nálunk a folyosó végén van, egyszerre 3 ember tud zuhanyozni. (fiú lány külön persze). Van elválasztófal. Nem bámuljuk egymást🙄. Mindennap takarítják, papucsban fürdök, semmilyen fertőzést nem kaptam még el ~5 év alatt.
Nem mindenkinek való a koli.
"legalább papucsban be lehet állni oda?"
hogy a fenébe ne! papucs nélkül be se mennék
amúgy nem zavar a közös fürdő, én nem nézegetem a másikat, aki azt hiszi hogy őt nézik valószínűleg ő maga szokta nézegeni a másikat
nálunk is csak elválasztófalas, közös fürdő van függóny nélkül, de hidd el senki nem bámul senkit, mindenki magával foglalkozik
naponta takarították, nem nekünk kellet és jobb is, hogy nem volt függöny, mert az lett volna az igazi bacitanya
cipekedni sem kell sokat betekered magad egy törcsibe, fogod a tusfürdőd, samponod, stb aztán mész
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!