Ha most egy olyan egyetemen vagyok, amin jelenleg nincs állami, csak önköltséges, de jövőre indul állami is, akkor én hogyan tudok átkerülni arra?
Figyelt kérdés
Van lehetőségem így a következő félévre már az államilag finanszírozottként tanulnom, vagy újra kell jelentkeznem, vagy passziválnom a következő félévet/évet, vagy mit kéne tennem ilyenkor?2020. jan. 6. 16:01
1/5 anonim válasza:
Kérdezd meg a TO-n.
Amúgy mivel az államilag támogatott évfolyam alattad lesz, szerintem "be kellene várnod" őket.
Nyilván az a biztos, ha újra jelentkezel, de lehetséges, hogy át is tudnának venni, HA lesz hely, és jók az eredményeid. Én újra felvételiznék.
2/5 A kérdező kommentje:
És ez azt jelenti, hogy jövőre újra kéne tanulnom mindent, amit eddig tanultam, ebben a félévben?
A bevárást úgy érted, hogy most 2 félévet passziváljak?
2020. jan. 6. 16:15
3/5 anonim válasza:
OFF: mi az a szak, amin nincs most állami, ha nem titok?
ON: Igan, ahogy az első írta.
4/5 anonim válasza:
Nem kellene újra tanulnod, újra jelentkeznél, aztán elfogadtatnád a tárgyakat, amiket eddig megcsináltál. Igen, 2 félévet passzívra kellene venni - ha a mintatanterv nem változik, és már mindent teljesítettél, amit ők tanulnak.
5/5 A kérdező kommentje:
#4 úgy érted az újrajelentkezést, hogy újra felvételizni a felvin keresztül?
2020. jan. 6. 22:30
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!