Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » SZTE vagy PTE JOGÁSZ SZAK?

SZTE vagy PTE JOGÁSZ SZAK?

Figyelt kérdés
melyik a jobb egyetem?és miért
2010. júl. 21. 11:25
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Mindegy. Maga a jogi szakkal van manapság gond.Sok a szarkeverő, a jogászok és ügyvédek országa vagyunk. Nagyon is nehéz elhelyezkedni vele.
2010. júl. 21. 11:28
 2/10 anonim ***** válasza:
53%
Ne vedd 100%-ra az előző kommentet. (bocs) Igaz, hogy telített a szakma, de ha tehetséges vagy és van ismeretségi köröd, akkor nincsen gond. (De ez hol nincs így?) Egyébként annyira beskatulyázzák azt, hogy jogi végzettséggel mit lehet kezdeni...
2010. júl. 21. 12:08
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Annyiból mondjuk igaza van az előttem szólónak, hogy sok a sz*rkeverő...
2010. júl. 21. 12:10
 4/10 A kérdező kommentje:
igen ezt én is tudom.,csak olyan rosz mikor a tanáraid is lenézik hogy oda akarsz menni meg minden .hogy jogász akarsz lenni.és odavágják hogy tulképzés van és nincs szükség ennyi jogászra..........
2010. júl. 21. 12:18
 5/10 anonim ***** válasza:
53%
Hogy melyik a jobb egyetem, nehéz lenne megválaszolni, mert kar,- és szakfüggő. De a jog mindig is (az ELTE-t leszámítva) a PTE-n volt a legerősebb és ez mostanság is így van.
2010. júl. 21. 12:55
 6/10 anonim ***** válasza:
Igaza van az előttem szólónak. Azt pedig teljesen meg tudom érteni, hogy rossz érzés, mikor a tanárok lehurrognak valamit, amit a terveid között szerepel. Ne hallgass rájuk! Te fogsz ott dolgozni, nem pedig ők. (szánalmas bagázs...) Velem gimi előtt csinálta néhány tanár ugyanezt, mivel az intézmény amit választottam igen gyerekcentrikus volt. (az általános meg a szöges ellentéte) Ne hagyd magad befolyásolni! Menj oda, ahova jobban szeretnél. Max ha nem tetszik, átiratkozol. (a 2. kommentező)
2010. júl. 22. 10:26
 7/10 A kérdező kommentje:
de ilyenkor mivel lehet visszavágni nekik?
2010. júl. 22. 12:27
 8/10 anonim ***** válasza:
Hát nem tudom, milyen viszonyban vagy a tanáraiddal, de szerintem mindig legyél hűvösen udvarias. Tartsd a távolságot. pl Köszönöd a tanácsot, de erről neked kell dönteni. vagy valami hasonló...Tulajdonképpen a válasz minősége a tanártól függ. Ha bunkó, akkor megmondhatod, hogy nem kérted véleménynyilvánítását.:P
2010. júl. 22. 13:26
 9/10 anonim ***** válasza:
Még van a "Pázmány"
2013. febr. 18. 13:27
 10/10 anonim ***** válasza:
Amúgy ahova felvesznek
2013. febr. 18. 13:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!