Kaposvári Móricz Zsigmond Mezőgazdasági Szakközépiskola? Vélemények?
Idén (2020-ban) felvételizek, az érdekelne hogy:
-Kell központi felvételi?
-Milyen az iskola?
-Hogy van a (lovász) gyakorlat? (van egyátalán?)
-Mennyire szigorú?
-Hogy zajlik a felvételi eljárás?
Lovász szakra jelentkeznék, köszönöm szépen, nem kérek olyan megjegyzéseket hogy “Ne menj lovásznak!”, mindenhol ezt kaptam eddig válasznak, de csak érdeklődök a suli felé.
Köszönöm a válaszokat!
Bár nem járok oda, több volt osztálytársam, évfolyamtársam oda jár. Amennyire én tudom, nem kell központi felvételi, csak a 7. évvégi és 8. félévi jegyei számítanak, maga az iskola nem túlzottan szigorú, azonban a szakmai és érettségi tantárgyak miatt többet kell tanulni ahhoz, hogy lelkiismeretesen elvégezd a szakot. A lovász gyakorlat meg Toponáron van az egyetem környékén, mikor buszozok vissza a koliból, szoktam látni arrafelé lovakat, lovagló embereket, szóval biztosan van gyakorlat. A többi kérdésedre pedig biztos választ az iskola honlapján találsz, be is linkelem: [link]
Sok sikert a felvételidhez! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!