A pásztói Mikszáth Kálmán Gimnáziumról pozitív vélemények?
Figyelt kérdés
Az iskoláról eddig csak a rossz dolgokat hallottam, de én a jókra vagyok kíváncsi.2019. dec. 30. 19:40
11/12 anonim válasza:
#10 Veled felesleges vitatkozni, mert lerí a hozzászólásodból, hogy egy sznob kis srác/csaj vagy, aki túlságosan sokra tartja magát. Azért arra kíváncsi lennék, hogy melyik suliba jártál... Egyáltalán volt olyan amelyik megfelelt az elvárásaidnak?😂
12/12 mursi válasza:
Bocs, hogy beletiportam a lelkedbe... Érdekelt volna valami konkrétum is... A "kiscsajt" külön megköszönöm... Idestova 35 éve maturáltam egy olyan budai gimiben, amelyik tavaly (is) dobogós volt az országos listán...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!