Az Atalanta milyen iskola? Hallottam már róla rosszat és jót is. Milyenek a tanárok? Milyen az oktatás színvonala? Milyen emberek járnak oda?
Pár napja jelentkeztem nemzetközi száll. és logisztikai szakügyintézőre...pár infót jó lenne tudni róla, szóval minden érdekel. Az iskolával és a szakkal kapcsolatosan is.
Köszi:)
Szia!
Én személy szerint nem mennék oda (pedig majdnem oda mentem). Egyetemen egy csoporttársam ugyanazt a szakot végezte el az Atalantában, mint én máshol, és lényegében semmit nem tud. Bármi szakmai dolgot mondok neki (illetve ha egy egy kurzuson olyat tanulunk, ami az OKJ-s szakunk képzésében is szerepelt), csak néz, hogy mi ez, mindig tőlem kér segítséget. Állítása szerint nem vették komolyan az oktatást, gyakran csak úgy mindenfajta értesítés nélkül nem ment be a tanár dolgozni... Olyan témából írt szakdolgozatot, amiből nálunk esélye se lett volna, már a témabejelentő lapot visszadobták volna nálunk.
De nem a fentebb említett szakokról volt szó, tehát lehet, hogy nektek jó lesz minden.
Első vagyok:
Utolsó, nyugi, engem is csak egy héttel utána hívták.
Kérdező: Nekem személyit, lakcímtákártyát, OM kártyát, TB-kértyét, az érettségi bizit, nyelvvizsgát(ha van), meg ha akarsz diákot majd akkor 2 igazolványképet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!