Informatika középszintű érettségi, milyen tapasztalatod volt?
Milyen tételsorod volt szóbelire? Esetleg elmesélnéd, mik voltak a tételcímek?
Korábban érettségiztem, de infóból nem tettem vizsgát és most fogok nekifutni. Eléggé izgulok, hogy mi-hogy lesz, idegen iskolában leszek, minden olyan ismeretlen.
Köszi, hogy meséltél! Ha most futnál neki, így utólag mit tanácsolnál, mire érdemes ráfeküdni?
A 90% feletti eredmény nem semmi, gratulálok hozzá!
Tavalyelőtt csináltam előrehozottat, 99% lett, 1 órával korábban végeztem; lényegében semmi nehéz nem volt benne, mert gyakoroltam rá. Annyi, hogy unalmas volt a szóbelire tanulni, de mivel saját sulimban voltam, szinte mindenki megkapta a maximum pontot, idegen iskolában lehet, hogy nehezebb lesz.
A tételsort sehol sem találom, 20 db volt, ilyenek, hogy
Windows
Operációs rendszerek
Bemeneti eszközök
Kimeneti eszközök (ezt húztam én, ez volt a legrosszabb :D)
Vírusok
Kommunikáció
Jelek (hangok, képek)
Online adatbázisok (pl. menetrend)
Online vásárlás
Mappák
Tömörítés
Informatika története
És a végén volt 2-3 könyvtárismerettel kapcsolatos tételünk
Sok sikert, menni fog!
#1 vagyok, bocsi a késői válaszért.
Én ebből tanultam a tételeket, azonban mivel ez jópár éve készült, kicsit hiányos. Például nincs ott a blue-ray a háttértáraknál stb. De elég volt 96%-os szóbelire, azonban ajánlatos lenne kiegészítened, idegen tanár szigorúbban osztályoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!