Gyógyszertárban dolgozó gyógyszerészként mik a feladataitok?
Első sorban frissen végzettek véleményére vagyok kíváncsi. Nem unalmas majdnem egész nap a tára mögött állni, amikor nincs sok beteg? Mennyi időt töltetek mással, pl. gyógyszerkészítéssel?
Mit szerettek legjobban a munkátokban?
Illetve hogy érzitek, amit egyetemen tanultatok, azt mind hasznosítani tudjátok?
1. Nem unalmas. Én szeretem a környezetet, az illatokat, a nyugodt és csendes légkört, a kollegákat. Mindig van mit csinálni. Ha nincs beteg, akkor rendezgetek a recepteket, ellenőrzök valamit a raktárban, vagy csak beszélgetünk egy kicsit.
2. Az, hogy mennyi időt töltünk gyógyszerkészítéssel, az mindig az aktuális megrendelésektől függ, de általában felosztjuk a kollegák között a munkát, ha sok rendelést kell elkészíteni.
2. Majdnem mindent szeretek benne, de a leginkább azt, amikor elkészülök egy kenőccsel, lezárom a tetejét, és eltölt az az elégedettség, hogy igen, ezt én csináltam (főleg, ha a páciens is elégedett vele).
3. Nem tudunk mindent hasznosítani. Az egyetemen rengeteg dolgot tanultunk, aminek egy része van, hogy jól jön, de sokat el is felejtünk belőle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!