Biológiából vagy informatikából nehezebb elérni a 60%-ot? emelt szinten
Én is emelt infót tettem, de a tesóm orvosira megy és emelteznie kell bioszból és kémiából.
A biosz emelt szinten valami borzalmasan nehéz..
Láttam érettségiket, brutális, húgom is szív vele rendesen, pedig oktv-n is jó helyet ért el bioszból.
Az emelt info ahhoz képest gyakorlatilag semmi.
4-5 alkalmazást kell tudni meg egy pöttöm programozást, azt is asszem csak phyton nyelven(idk, nekem még azon kellett írnom) és ennyi.
Illetve ha valaki a wordben, excelben(+függvények is) és pptben otthon mozog, esetleg a weblabszerkeztőt is tudja használni alap(!) szinten, lazán kirázza a kisujjából az emeltet infóból.
Villamosmérnökire talán okosabb döntés emelt infóval menni, mert nem hiszem, hogy lesz ott biológia.
Inkább fizika, matek és programozás.
Az 50% közepen nagyon gyenge szerintem, ne haragudj :( Én ilyennel nem mernék emeltre menni, még ha azt a fennmaradó 4-5 hónapot végig is tanulnád.
De a többieknek is igaza van, a biosz nehéz; lehet, hogy az infó emelt a kisebbik rossz a kettő közül...
Más emelt, pl. nyelvből (angol/német) nem jöhet szóba? Milyen szakra szeretnél menni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!