Pótpót zh-ra nem érek be, most be kell fizetnem a 4800Ft-ot?
Figyelt kérdés
A máv kiírta azt a járatot, amivel mentem volna, és most úszik a zh-m.
Most ez azt jelenti, hogy nemcsak feleslegesen gürcöltem három napon át, hogy aztán elbukjam ezt a tárgyat, de még ki is fizettetik velem a vizsgadíjat?
2019. dec. 17. 08:32
1/7 anonim válasza:
Miért fizetnél vizsgadíjat, ha nem is fogsz vizsgázni menni?
2/7 A kérdező kommentje:
Mert jelentkeztem.
ha tehetném, átfogalmaznám a kérdést, nem siránkozni akarok, csak megtudni, hogy most mi van.
ha te, vagy valaki más esetleg tudja, hogy most ki fogják e nekem számlázni, megköszönném.
2019. dec. 17. 08:45
3/7 A kérdező kommentje:
amúgy természetesen zh-ról van szó, a vizsgadíj arra utalt, hogy neptunban a vizsgák mellett kellett jelentkezni rá, és vizsgadíjként is van feltüntetve.
2019. dec. 17. 08:47
4/7 anonim válasza:
A MÁV irodaban kérj igazolast, hogy miattuk késett a vonat és adjal be egy méltányossági kérelmet vagy írj a az egyetem tanulmanyi igazgatójának, hogy biztosítsa a pótló lehetőséget a vis maior helyzet miatt.
5/7 A kérdező kommentje:
Nem tehetem, mert a MÁV tájékoztatott a menetrendváltozásról, sajnos én külföldön voltam ezalatt, így váratlanul ért a dolog.
Mindegy, úgy tűnik ez van.
2019. dec. 17. 09:32
6/7 anonim válasza:
Sok rendes Tanár van. Ha írsz neki (aki vizsgáztatott volna), akkor lehet, hogy el tudja neked intézni a dolgot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!