ELTE BTK orosz minor felvételéhez mennyire kell ismerni a nyelvet?
Figyelt kérdés
Informatikus könyvtár szakon vagyok elsőéves, gondolkodom, hogy orosz minort vennék fel, mert érdekel a nyelv, azonban a minoros tájékoztatónál fel van tüntetve, hogy "A minorba való belépés feltétele: egyetemi felvétel és az orosz nyelv alapfokú ismerete". Nos, én pár szótól eltekintve nem tudok oroszul.
Mit jelent az alapfokú ismeret? Pl. egy alapfokú nyelvvizsgával felérő tudás vagy annál kevesebb?
Ha jól tudom, akkor majd csak 3. félévtől kezdeném, szóval elég sok időm van még addig felkészülni (tehát jövő év szeptemberétől), de ha egy középfokú szintet várnak el, akkor nem erőltetem, mert az úgysem jönne össze addigra.
2019. dec. 12. 10:47
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!