Nincs fűtés az iskolában! Hol lehet ez ellen bejelentést tenni? A Gyerekem már megfázott,60 diákkal együtt.
nálunk is ez volt gimiben, a tetőtéri termekben 13 fok volt a legalacsonyabb amit mértünk. nálunk a rossz szigetelés volt az oka, de nem hiszem hogy azóta megjavították volna. mi addig hisztiztünk tanároknak (az óra elmaradásában reménykedve), amíg elegük lett, és lenti termekben, vagy néha a folyosón tartottak órát.
amúgy szerintem is a klikhez kéne menni, mint fenntartóhoz, de én nem bíznék a gyors intézkedésben (vagy egyáltalán bármilyenben)
A tankerületnél teszel egy bejelentést, hogy a gyerekek hidegben ülnek. Ilyenkor a tankerületnek intézkednie kell.
Ha alapítványi iskola akkor a tulajnak kell jelezni a problémát és esetleg bevonhatod a médiát is.
Talán nem a kifogásokat kéne keresni, meg azt hogy mit hogyan lehetne feljelenteni.
"Nincs pénze az iskolának megjavítani a kazánt"
Ha nincs, akkor segítsetek! Fogjon össze a szülői munkaközösség. Ha minden szülő ad néhányezer Ft-ot és összeadja, az már több százezer Ft is lehet.
Biztosan akad olyan is, aki szakmabeli és ért az ilyen javításokhoz, esetleg be tud szervezni egy brigádot.
Nem értem egyébként, minek ez a sok elégedetlenség, egyre többen csak háborognak, de a probléma valódi megoldását nem keresik. Hiába adsz be feljelentést, a hivatalban úgyis csigalassúsággal dolgoznak. Talán februárba jön rá válasz. Esetleg bezárják az iskolát mert pénze az önkormányzatnak sincs, aztán akkor lehet átiratni más intézménybe más városba a gyereket, ami további problémákat generál.
Kinek jó ez? Össze kell fogni, együttesen megoldani ezt. Még akik emlékeznek a szocializmusra, volt hogy a tanári kar végzett iskolafelújítást, meg kommunista szombatokon be lett vonva mindenki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!