Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Gazdaságinformatika munka...

Gazdaságinformatika munka mellett? Aki így csinálta, milyen jó tanácsokat adnál?

Figyelt kérdés

IT cégnél dolgozom marketingesként. Beleláttam egy kicsit a programozásba és a cég ügyeibe, nyilván és elkezdtem azon gondolkodni, hogy talán elvégeznék egy gazdinfót. Munkahelyem támogatna (anyagilag és időben is, elmehetek órákra, vizsgákra). Levelezőn gondoltam.

Mennyire lenne nehéz? Vihető ez a szak munka mellett is levelezőn? Milyen tapasztalataitok vannak?

2019. dec. 7. 16:35
 1/2 anonim ***** válasza:
Munka mellett semmilyen szak sem egyszerű, azonban ez a te esetedben kiváltképp hasznos lehet a karrier és a fizetés szempontjàból. Pár év szívás megér ennyit véleményem szerint, mivel klasszisokkal jobb karrier vár rád. Ha pár nehezebb tárgyból veszel magán zh illetve vizsga felkészítő órát akkor sok időt spórolhatsz valamint könnyebben is elvégzed.
2019. dec. 23. 19:52
 2/2 A kérdező kommentje:
Köszi a megerősítést.
2019. dec. 23. 19:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!