Milyen egyetemre és szakra jártok? Mennyire szeretitek?
Figyelt kérdés
2019. nov. 26. 13:17
12/18 anonim válasza:
BME GTK, ha ezt előre tudom, nem ide jelentkezek
13/18 anonim válasza:
ÓE Kandó villamosmérnök. Nagyon szeretem.
14/18 anonim válasza:
BME gépészmérnöki
Rohadtul nehéz, de szeretem. Szeretem, hogy irtózatosan okos tanárokkal vagyok körülvéve, és jól tanítanak a legtöbb tantárgyból. Azt is hozzátenném, hogy kb. minden tárgyból a legjobb helyre vettem fel a kurzusokat, szóval én egy kivételes eset vagyok, a többségnek jóval döcögősebb az élet.
Annyit azért hozzátennék, hogy szabadidő abszolút nulla, ami még egyetemen is egyedi. Pl. ELTE-n, Corvinuson szabadidejük is van az embereknek, nincsenek ben az egyetemen reggeltől estig, és még őszi szünetük is van, ami ráadásul nem is kevés.
15/18 anonim válasza:
BME villamosmérnök. Nagyon nehéz, de igazából szeretem.
16/18 anonim válasza:
BME, Terméktervező mérnöki szak
Néha nehéz, néha utálom, néha nem korrektek, de sok jó tanár van, érdekes órák és egyszerűen élvezem az egészet ^^
18/18 anonim válasza:
BME GTK, summa summárum szeretem!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!