Lehetek dicséretes 2 az adott tantárgyakbólból?
Figyelt kérdés
Tudom,messze van az év vége,de már most izgulok ezen. Szóval az év elején megfogadtam ,hogy az adott tantárgyakból dicséretes leszek.
Az egyik tantárgyból van már két négyesem,de arra törekszek,higy ez év végén is így legyen,és hogy a többi jegyem 5-ös legyen.
A másik tantárggyal is így vagyok,csak abból 1 négyesem van.
Szerintetek mind a két tantárgyból van esékyem dicséretesre?
2019. nov. 25. 15:56
1/7 A kérdező kommentje:
Mind a két tantárgyból órán (próbálok) aktív vagyok.
2019. nov. 25. 15:58
2/7 anonim válasza:
Nálunk, ha valaki aktív volt, versenyekre járt, csinált szorgalmikat, stb. megadták neki a dicséretet pár becsúszott négyes ellenére.
3/7 Andizsuzsi válasza:
Nálunk a dicséretes kritériuma, hogy csak ötöse legyen az adott tárgyból.
4/7 anonim válasza:
Nem. Ilyen jegyekkel valószínűleg nem kettes leszel, és arra amúgy sem szoktak dicséretet adni.
5/7 A kérdező kommentje:
Akkor mondjak le a dicséretesről?
2019. nov. 25. 16:25
6/7 A kérdező kommentje:
Nagyon szeretnék dicséretes lenni. Az a legbosszantóbb hogy 1-2 ponton múlik mindig az ötös. Szinte mindig ez van.
2019. nov. 25. 16:29
7/7 anonim válasza:
Attól függ, a tanár hogyan itéli meg. Őt kellene megkérdezned. Lehet négyesek mellett is dicséretet kapni persze, pl. ha kiemelkedő versenyeredményt érsz el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!