Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » A Budapesti Bláthy Ottó...

A Budapesti Bláthy Ottó suliról lenne pár kérdésem?

Figyelt kérdés

Könnyű bejutni,kb hány pont kell hozzá?

Jó suli?

Milyenek a tanárok?

Milyen az infó,és az angol oktatás?

#BMSZC-Bláthy-Ottó-Titusz-infós-suli-iskola
2019. nov. 25. 15:20
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

A suliban a tizedik évfolyamon nincs matektanár és néha infotanár sem valamint több tanár is hiányzik a suliból. Ha csak egy érettségi a célod és nem akarsz a felsőoktatásba kerülni akkor tökéletes (nincsenek nagy kihívások).

Ha ez emelt érettségire vagy a nyelvvizsgára akarsz felkészülni akkor kerüld el a sulit.

Bejutni szerintem most már jóval könnyebb mint régen, mert leesett a színvonal. Összefoglalva gyenge közepes képességű diákoknak való ez a suli.

2019. nov. 25. 19:43
 2/7 A kérdező kommentje:

Köszi!

Jöhetnek még

2019. nov. 25. 20:49
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon legalja iskola. Ha programozni akarsz akkor ne ide gyere mert egy oktató videóból többet tanulsz mint itt egy év alatt. Szóval az informatika ennyi. Nagy tanárhiány van. Osztálytermek tök jók csak vigyázz hogy rád ne omoljon a vakolat. Az iskola 95%-a egy nerd. De ha te is az vagy akkor nagyon jól ki fogsz jönni a retardált igénytelen kocka osztálytársaiddal. Sok sikert!
2019. dec. 10. 21:04
 4/7 A kérdező kommentje:
Szóval szerintetek jobb a Bolyai suli?
2019. dec. 10. 21:46
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Sokkal, de még a Petrik Lajost is próbáld meg.
2019. dec. 11. 18:41
 6/7 A kérdező kommentje:

Már voltam előkészítőn,és nekem nem tetszett,csak bevittek egy infó terembe,else magyaráztak semmit,az igazgató jó arc volt.

De igazából inkább rossz benyomást keltett ez a nyilt nap.

A bláthyban tetszett a nyilt nap.

A bolyaiba meg már van 10 pomtom a szöbelin,mert ha bementél megnézni egy kiselőadádt,vagy leültél egy kicsit lolozni már van pontod.

Beszélgettem ott egy sráccal, mondta,higy jó a suli,tetszik neki,és jók a tanárok.

Nekem közelebb is lenne ez a suli.

Bár a Bláthy simcs messze.

Még a Neumannt néztem,az is tetszett,csak az meg messze van tőlem,de lehet szerintem majd befogom írni a listába

2019. dec. 11. 19:38
 7/7 A kérdező kommentje:

*de szerintem befogom írni a listába.

(Bocsi a sok elírásér)

2019. dec. 11. 19:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!