Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Egy tanárnak lehet fegyelmi...

Egy tanárnak lehet fegyelmi tárgyalása?

Figyelt kérdés
Olyan hogy például megütött egy gyereket ok nélkül és a szülei anaszt tesznek az igazgatónak és az iagazgató a tanár a gyerek és a szülei, és talán néhény másik gyerek akivel már volt konfliktusa vagy látta az esstet, és ott döl h kirigják e vagy elveszik e az osztályát van? Ez hogy müködik tanároknál?

2019. nov. 22. 09:31
1 2
 11/18 Nyakasparasztgazda ***** válasza:
55%

6 hét elvileg tiszta szabadság a nyáron... Kb jún végétől aug közepéig...

És ott az őszi szünet, a téli, a tavaszi... De majd az új szakképzési törvény rendet rak a szakképzési rendszerben :-)

2019. nov. 25. 06:22
 12/18 Nyakasparasztgazda ***** válasza:

"annyi pénzt kapsz hogy éppen meg vagy valahogy szűkösen"

Számodra mekkora összeg az, amivel kikerulsz ebből a szintből?

A 6 hét szabadság nem arról kell szóljon nekem hogy körbejárni a világot és 5zsak pénzt elszorni...

Az is elég, hogy nem látom az iskolát...

2019. nov. 25. 06:40
 13/18 anonim ***** válasza:
55%
Egy kezdő tanár bére 130 e Forint. Végülis megéri ezt a pályát választani 😏
2019. nov. 25. 08:06
 14/18 anonim ***** válasza:
100%

"Nem a fizetés a fő cél, hanem a nyári szünet"

Nem csak a nyári szünet az, ami a tanári pálya velejárója, ami vonzó benne. Mellesleg meg ha nincs valaki státuszban, hanem szerződéses, akkor csak szeptembertől júniusig kap fizetést, július-augusztusban mehet teszkózni, vagy nem tudom...

2019. nov. 25. 20:31
 15/18 anonim ***** válasza:
100%

Vegyük úgy, hogy csak 10 hónapig dolgozunk, mégis 12 hónapon át kapunk fizetést.

Akkor az az én esetemben 22 év tanári munkaviszony után 12 x nettó 210 ezer, vagyis évi 2 520 000, ami 10 hónapra visszaosztva nettó havi 252 000. Ezzel már vajon elérem a diplomás átlagbért?...

2019. nov. 25. 20:37
 16/18 Nyakasparasztgazda ***** válasza:
100%

Tetszik a gondolkodásmódod... Kevés az a tanár aki nem sír hogy kevés a pénz....

2019. nov. 25. 21:02
 17/18 Nyakasparasztgazda ***** válasza:
100%
#15, nem 22 :-)
2019. nov. 25. 21:03
 18/18 anonim ***** válasza:
100%
Értem a számítást, nem rossz logika, de vajon ennyi jár annak aki a jövő nemzedéket neveli, oktatja? Eléred -e a diplomás átlagbért? Ezt nem tudom megmondani, ha egy könyvelőt vagy egy építőmérnököt nézek, akkor sajnos biztos nem. 😔 22 év szép élet út, biztos van lerakva valami arra az asztalra, de azt gondolom hogy ennyi év után ez nem megfelelő bérezés.
2019. nov. 25. 22:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!