Milyen a Patrona Hungariae Gimnázium?
Érdemes oda menni?
Milyen az osztályközösségek? (Elsősorban a 10. osztály érdekelne, de bármelyiket mondhatjátok)
Milyen a kollégium?
Bentlakásos iskola? Vagy hétvégére itt is haza kell menni?
Nagyon vallásos hely? Vannak ott apácák?
Milyen egy olyan iskola, ahová csak lányok járnak?
Miért jó és miért nem?
Milyen feltételekkel vesznek át? Az kizáró ok, ha én nem hatosztályos gimnáziumba járok?
Milyen tárgyaknak az oktatásában jó és melyikekben nem?
Megbántátok, hogy odajártok?
Az új embereket általában be szokták fogadni?
Kedves kérdező, én nyelvtanfolyamra jártam oda.
A következőket tudtam meg:
Van kollégium, délután van egy kis kimenő a kollégistáknak, kimehetnek a városba.
Vannak apácák, szürke ruhát viselnek.
Én oda járok, a 10. Osztályközösségéről nem sokat tudok de alapjában jók szoktak lenni csak megy a klikkesedés. Vannak apácák (nővérek) jó sok. Egész jó a koli nem a lerobbant típus de nem is olyan nagyon jó. Eléggé vallásos, imák minden hétfőn hittanórákból is több van. Hogy milyen egy olyan iskola ahova csak lányok járnak arra azt tudom mondani h más mindenkinek más a véleménye van aki szereti van aki nem. Más a bulik (pl farsang) hangulata és a hétköznapoké is.
Sztem az angol tanítás gyenge, vagy legalábbis nagyon kétírányú van aki profi van aki szimplán semmit sem tud.
A mi osztályunk nem igazán tudta befogadni az új diákokat viszont a másik osztálynak sikerült. Ez főként rajtad áll h h viselkedsz, és h h könyvelnek el az első héten.
Én személy szerint csalódtam mindd a tanításban mindd abban h milyen h csak lányok vannak.
De ez az én véleményem!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!