Az egyetemi abszolválást követően maximum mennyi ideig lehet halasztani/várakozni a záróvizsgával?
A Debreceni Egyetemről van szó (azon belül is informatikai kar). Ugye az mindenkinek egyértelmű, hogy az abszolválás annyit tesz, hogy minden tárgyat teljesítettem, de a záróvizsgám (azzal együtt pedig a diploma) még nincs meg. Abban a speciális helyzetben vagyok, hogy a konzulensem megelőlegezte nekem a szakdoga tárgyat így már nyáron tudtam abszolválni (ezért hallgatói jogviszonyom sincs már). A szakdogát remélhetőleg el is fogják fogadni, de ezzel kapcsolatban vannak kétségeim (elég primitív lett) és a konzulensem se lektorálta még. A téma is nehéz volt számomra és pokoli gyötrelemmel hoztam össze a minimális oldalszámot is. Tehát esélyes, hogy nem fogadják el, de még azon is elgondolkozom néha, hogy témát váltsak, ami megint egy tortúra lenne (a jelenlegit is nagyon sok idő alatt hoztam össze és így se lett normális). Tehát félek attól, hogy hiába megvan az összes tárgyam, a tanulmányaim végén nehezen fogok tudni átlendülni, hogy meglegyen a diplomám. A kérdésem az lenne, hogy tudtok-e mondani arra vonatkozó információt, hogy abszolválás után max mennyi időm van diplomát szerezni illetve van-e valami megkötés, korlátozás? (újrafelvételi/új szakdoga szüksége stb.)
Köszönöm a válaszokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!