Szerintetek azon mit kell építeni a volt gimis osztálxtársaimnak utólag, hogy egy évben meg volt a 250 óra hiányzásom?
Rengeteget voltam beteg, 3-szok kórházban
De hiányzásban ők vezettek, volt akinek 300-400 órája is megvolt, de mimd a 4 évben. Nem, egyben. Egyetemen próbálnak.lejáratni,hogy "nem járt suliba".
Mert fját nekik, hogy jótanuló voltam és folyamatosan csesztettek, zaklattak.
Melyik egyetem ez?
Ha nem akarsz átmenni, akkor a többi társadnak, oktatóknak magyarázhatod, hogy miért volt 250 óra hiányzásod. Akkor talán kevésbé fognak hallgatni rájuk.
BGE GKZ
De a többinek is annyi volt, sőt ilyen 300-400 óra is. Plusz nem én nem jártam Be 1,5 hónapig iskolába, hogy ne kelljen megírni a töri témazarót és beköszöntsön az évvége... Meg nem én járkáltam orvosokhoz az egész országban igazolásért, meg nem is vásároltam igazolásokat, illetve mint egyesek...
Csak senki nem kérdez, hanem egyből elhiszi, amit ez a kis pszichopata beszélsz...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!