Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Építész (tervező) mérnök...

Építész (tervező) mérnök állás jó, melyik egyetem ajánlott?

Figyelt kérdés
Szépen rajzolok, jó vagyok matekból és a fizikával elég semleges kapcsolatban állok, de értem. Rajzórán házakat tervezünk és mindig megdicsernek, higy precizek a munkáim. Mennyit keres egy építész mérnök? Melyik egyetem ajánlott? Aki ebben dolgozik pomtosan, higyan működik ez a munka?

2019. nov. 11. 19:04
 1/3 anonim ***** válasza:
25%
Dicséretes hogy a rajz nagyon jól megy, ha az építészeti hivatás is érdekel az pedig tiszteletre méltó. Amennyiben egyetemi szint a cél, a BME ajánlott mindenképp, ez egyetemlegesen minden mérnöki szakra igaz. Az viszont szomorúságos tény, hogy az egyetemi kihívásokat és a sok befektetett szellemi munkát, az álmatlan éjszakákat sajnos a mai építőipar anyagilag nem becsüli kellően, mérnöki szinten sem, legalábbis hazánkban és jelenleg.
2019. nov. 11. 21:03
 2/3 anonim ***** válasza:
85%
Bejelentéssel agyon trükközözött kevésbé magas fizetéssel honorálják ezt a szakmát itthon. Egyébként a felvi.hun a szakleírásokban a végzés utáni kilátások fülben van statisztika szerinti fizu a szakok többségében.
2019. nov. 11. 21:50
 3/3 anonim ***** válasza:
18%

Nem jó, alulfizetett, sok a mutyi...

De ha ez téged nem zavar, akkor a BME-n válaszd, ha budapesti vagy. Ha vidéki, akkor ami a legközelebb van.

Az építőipar amúgy mostanában tetőzik itthon, aztán valószínű megint lent lesz.

Amúgy az építészmérnök egybeírandó!

Fizikával ha semleges a kapcsolatod, akkor azért nem biztos, hogy mérnöknek kell lenned.

2019. nov. 11. 23:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!