Milyen a Lévay?
Igazából annyira nem vagyok oda a hittanért és a vallásos dolgokért , ezer is kérdezem szerintetek milyen.
Létszives tapasztalatból írjatok ,ne azért ,mert
-Jaj én Földeses vagyok ezért a Lévayi szar
Mert erre már láttam több példát is.
Betanista: a református egyházon belüli szekta. Oda jártam 2 évet. Ugyanúgy vannak agresszív diákok mint máshol, semmivel se különbek.
Minden hétfőn reggel hétkezdő istentisztelet, kötelező. Hittan, imádkozás, konformáció, egyenruha kötelező. Olyanok vannak hogy 22 óra után nem lehetsz az utcán egyedül, ha máshoz költözöl kell az iskola hozzájárulása, stb. Szóval fanatikus vadvallásos. Mivel máshova felvettek, fegyelmi nélkül kirúgtak: beírták a bizonyítványba hogy a felvétel miatt töröltek. Apám a betanisták fő ellensége, megakadályozta hogy Miskolc-Felsővárosban betanista lelkipásztor legyen: pedig csak 1 jelentkező volt a meghalt lelkipásztor helyére! Ő a Lévayban hittantanár is volt. Valami Szilágyi Zoltán név rémlik, nem biztos. Tudtommal az igazgató is betanista.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!