Minek mennek az emberek gimnáziumba ha a középiskola sokkal jobb?
Sokkal jobb... xDD
Te amúgy hol élsz? Annyiban jobb, hogy nincs rajz meg ilyen szarok, meg csak egy nyelvet kell tanulni, de helyette van szakmaid és még több óraszàmod lesz, mint egy sima gimisnek. De nem érettségizhetsz például énekből, rajzból, másik nyelvből, stb. Ráadásul ott a nyàri gyakorlat is, az 5. Érettségi tárgyat pedig nem te választod, hanem kötelező a szakmai, ja és jövőre nem lesz 4 év után kiszállás, köteles vagy maradni szakmán, én ezt még pont megúsztam, mert ha maradnom kellett volna én megöltem volna magamat annyira szar volt az egész. Ja, és a tavalyi törvények miatt már a gyakorlatodat sem fizeti ki a vállalkozó, mert nyilván ők vannak védve, és nem te 15-17 évesen, pedig a vállalkozó kap utànad 65-70 ezret, amiből neked ki kéne fizetnie 15-20 ezer forintot, de erre is képtelenek, ha pedig fellebbezel érvénytelenítik a gyakorlatod és az olyan lesz mintha megbuktàl volna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!