A Kölcsey Ferenc Gimnázium (Budapest,6. kerület) hogyan alakulnak az órarendek?
Hali, én sportosztályba jártam, nemrég érettségiztem. Elsőben, sok volt a 0. óra nekünk is, az ilyen dráma/tesi miatt. Teljesen feleslegesek, de ez van, be kell járni aztán annyi. Max 6-7 óránk volt, de nem volt több a másik tagozatosoknak sem. (Esetleg lehet 8 órád is, ha van 0. , az kicsit húzós még a fiatalabbaknak) 0. Osztályba azt hiszem 5-6 kb órájuk van a kéttannyelvűeknek , mert csak nyelv van, és szintentartó matek/magyar, amikből nincs sok, meg pár töltelék.
Tehát 0. óra bőven van/lesz, mert mióta a mindennapi tesi létezik, az iskolában pedig rengeteg az osztály, ezért mindehova ahova tehetik beraknak egy tesit, és általában az új osztályokaf teszik be nulladik órára, nem is értem miért pont a “kisebbeket” kell ezzel még nehezebb helyzetbe hozni. Remélem volt ebben hasznos informàció számodra :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!