Most mi ez a passzív félév? Többi lent!
Figyelt kérdés
Gólya vagyok, és szeretném abbahagyni ezt az egyetemet meg szakot amin vagyok. Jövő szeptemberben szeretném egy másik egyetemen egy tök másik szakon folytatni. Akkor kiiratkozhatok, vagy csak passzív félévre kell mennem. Ha másik egyetemre megyek, akkor onnan csak ki kell iratkozni nem? vagy hogy megy ez ? (értelmetlen kommentelők úgyis törlőm őket, köszi)2019. okt. 28. 18:42
1/3 anonim válasza:
Első félévben díjmentesen kiiratkozhatsz, ha államis vagy. Ha 2 félév után hagyod ott, akkor 1 éven belül új szakot kell kezdened, hogy ne kelljen visszafizetni.
2/3 A kérdező kommentje:
Önköltséges vagyok. Akkor mi történik?
2019. okt. 28. 19:09
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!