Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Hogyan tudok átjelentkezni...

Hogyan tudok átjelentkezni másik egyetemre, másik szakra?

Figyelt kérdés

Jelenleg 3. féléve járok egyetemre (osztatlan tanári képzésre), de szeretnék szakot és egyetemet is váltani (pénzügy-számvitel). Nem sok információt találtam az egész eljárásról, csak annyit, hogy újra kell felvételiznem. Viszont állami támogatással tanultam eddig, és úgy tudom az első évért/ első két félévért nem kell fizetni szakváltás esetén és utána már ki kell fizetni a többi félévet. Kihez tudok segítségért, tanácsért fordulni ilyenkor, vagy hogy hol van erről bővebb információ?

Volt már itt valaki hasonló helyzetben, vagy tudtok olyan oldalt, ahol ez részletesen le van írva?

Előre is köszi a segítséget!

2019. okt. 24. 16:50
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!