Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Egyetemen mennyit találkoztok...

Egyetemen mennyit találkoztok olyan ismerősökkel, akiket régebbről ismertek, de másik szakra járnak?

Figyelt kérdés
Csak mert én az egyetemet nem úgy képzelem el, mint a középsuliban, hogy csak úgy szembe jön veled az ismerősöd a folyosón. Gondolom az számít, hogy melyik épületben vagy. Bocsi ha nem fogalmaztam meg jól, remélem átjött. Legyen szép napotok/estétek!

2019. okt. 8. 21:15
 1/2 anonim ***** válasza:
Hát ha egy épületben tanultok simán szembe jöhet veled. Ha pont úgy jönnek ki az órái.
2019. okt. 8. 21:31
 2/2 anonim ***** válasza:

Még régebben egy szakra jártunk ezzel a két személlyel, ma már különböző szakon vagyunk mindhárman, de ugyanabban az (egyébként nem nagy) épületben. Ebben a félévben hétfőn láttam elsőnek az egyik régebbi csoporttársam, a másikkal még nem találkoztam. Most másodévesek vagyunk elvileg mind, vagyis szerintem ők is.

Tavaly többet találkoztam velük, úgy 4-5 alkalommal mondjuk félévenként, de többször semmiképp sem.

Pont így jönnek ki az óráink, vagy lehet nem is járnak be minden előadásra. Nem nagyon futunk össze még így egy épületben belül sem. Ha találkozunk is, akkor csak egy köszönés erejéig.

Nyilván teljesen más a feeling mint középiskolában, jól sejted.

2019. okt. 8. 22:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!