Melyik debreceni iskolában van esélyem?
Ezeken gondolkozom: Tóth Árpád Gimnázium (nyek haladó angol), Ady Endre Gimnázium (angol kéttan) és Csokonai V.M.Gimnázium (olasz kéttan).
Jó tanuló vagyok, hetedik év végén csak egy négyesem lett, a többi 5, ebben az évben igyekszem kitűnő lenni, különösen félévkor, a felvételire folyamatosan gyakrolok, azonban az iskolák között nem tudok dönteni. Mind a háromban olaszt szeretnék tanulni az angol mellett, illetve nem szeretnék egy gyenge suliba menni (a sorrend az úgy van, ahogy írtam).
Aki valamelyikbe jár/járt az tudna egy véleményt írni róluk? hogy milyen elvárások vannak, mennyire kell sokat tanulni, milyen az olasz (vagy még esetleg a tágban a spanyol) illetve mennyire nehéz a szóbeli
Előre is köszönöm!
Szia
TÁG-os vagyok enis olaszt tanulok. Vannak nagyon jó olasz tanárok a suliban és a NYEK-esek mindig a jobbakat kapják szerintem. A suli nagyon jó én imádom. Most vagyok harmadikos😊ha valami kérdésed van nyugodtan írj 😊
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!