Mától meg lehet nézni a pontjaidat, neked mennyi van? Www.Felvi.hu | Pontjaim felsőoktatási felvételi
én három helyre jelentkeztem:
1. ELTE ÁJK - jogász - 424 pont
tavaly 426 volt a határ, de idén egy picivel rosszabbul sikerültek az érettségik, a jelentkezők száma meg kb. ugyanannyi, mint tavaly, úh reális esélyt látok arra, h bejutok..persze ki tudja :P
2. ELTE BTK - szlavisztika (orosz) - 442 pont
tavaly 427 volt a határ, és nem hiszem, h egy év alatt ennyit menne fel, úh sztem ez meglesz, ha a jog nem is :P
3. BME TTK - matematika - 420 pont
fogalmam sincs, h mennyi a határ, ezt csak azért jelöltem meg, mert nem tudtam, h mi mást jelölhetnék xD
441 mindenhova (ELTE TTK fizika, matek, BME-VBK)
Bár nem értem, hogy egyszer a tanulmányi átlagba matek közepet számolták, az érettségi pontokhoz meg az emeltet. Nem tudtam, hogy ilyet is lehet...
Győrbe? :) Én is oda készülök, igaz csak fősulira lesz elég a pontom.. deháát, valahol el kell kezdeni. :D
Amúgy, szerintem elég lesz oda.. :)
1. ME-GTK gazdálkodási és menedzsment 439
2. ME-GTK pénzügy és számvitel 437
3. ME-GTK kereskedelem és marketing 439
4. BGF-PSZK-SA gazdálkodási és menedzsment 439
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!