Veszprém milyen egyetemi város és milyen maga az egyetem illetve a szórakozási lehetőségek, kollégiumi, egyetemi élet stb? (Pannon Egyetem)
Szia, hat en csak a szemelyes velemenyemet tudom elmondani, de Veszprem nem a legjobb hely, ha nagyon-nagyon bulizos vagy, van par lehetoseg, pl Geszti vagy DC, de ha osszehasonlitjuk Gyorrel vagy Pesttel, nincs azon a szinten. Az egyetem is attol fugg milyen kar milyen szakjara jelentkezel. Az MFTK bolcseszkart nem ajanlom, iszonyat nagy a szervezetlenseg, amit lehet adminisztracio szempontjabol elb*sznak, aztan jarkalhatsz te magad elintezni meg korrigalni a dolgokat.
Kollegiumok kozul eggyel van szemelyes tapasztalatom, az pedig a Hotel Magister. Nem ajanlom, sot. A heten kellett kikoltoznom agyi poloska miatt. Tele volt vele az agy, a vezetoseg pedig egyaltalan nem volt segitokesz az ugyben. Egy oskokori megoldast ajanlottak, hogy fagyasszam le az osszes cuccomat, aha. Csak arrol nem szoltak, hogy a petek siman tulelik az akciot. Ido kerdese mig az osszes szobaban megjelenik az a dog. Lakossagi bejelentest persze nem tesznek, csak szepen elsunnyogjak, eltusoljak a dolgot. Undorito.
Barataim jo velemennyel vannak a Kozponti, illetve a Nereus (almadi) kolirol is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!