Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Baj ha kihagyom a gyakorlatot...

Baj ha kihagyom a gyakorlatot az egyetemen?

Figyelt kérdés

Az a nagy retkes helyzet, hogy ez az első hetem itt, a hely meg egy falu méretű labirintus. Kezdődött volna az első gyakorlatom, de nem találtam a termet, kb 6 oktatót kérdeztem meg, akik szembe jöttek velem. A felének fogalma sem volt, a másik fele próbápt segíteni, de mindegyikük mást mondodd.

Nagy bajom lesz belőle, ha kihagyom ezt? Mivel ez az eleő, lehet hogy észre sem veszik? SZIE, a növénytan labor a szóbanforgó terem.

2019. szept. 12. 12:46
 1/5 A kérdező kommentje:

*próbáltak

*mondott

*első

Bocsi, telefonról ment.

2019. szept. 12. 12:48
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Gyakorlatról 3x lehet hiányozni. Az első héten is van már katalógus.
2019. szept. 12. 12:53
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Ebből az egyből nem lesz bajod. Legközelebb menj oda hamarabb ha tudsz, ha órád volt akkor is van 20 perc szünet, ezalatt meg kellene találnod valahogy. Más egyetemistákat is megkérdezhetsz nyugodtan ilyenkor
2019. szept. 12. 14:59
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

Igen, ez az 1 még nem gond (meg igazából tanárfüggő, hogy ki mennyit enged, de a legtöbbnél 3 még belefér), főleg, hogy ez az első hét. Én meg elkéstem az egyik első órámról, nem durván, de olyan 10 percet és mivel még sosem láttam se a tanárt, se a csoportot, be voltam parázva, hogy mi van, ha rossz csoporthoz ülök be, szóval inkább kint ültem xD

De lehet, hogy az 1. alkalmat a legrosszabb kihagyni ilyen szempontból, mert sok hasznos infó hangzik el.

Amúgy portást kell ilyenkor kérdezni. Egyszer én is kerestem egy termet mint a hülye, 113 volt, vagy valami ilyesmi, csak előtte volt egy A betű, de azt gondoltam, hogy az 1.-n van. Körbejártam az épületet, érdekes módon volt 114-es meg 115-ös terem, de 113-as nem, mondom ilyen hülye nem lehetek, aztán visszamentem a portára megkérdezni, hogy hol van és kiderült, hogy az az A betű alagsort jelöl. Még jó, hogy akkor volt vagy félórám bámészkodni. Neked is ezt tanácsolom, hogy érkezz ilyenkor minél hamarabb az ilyen eshetőségek miatt.

2019. szept. 12. 15:58
 5/5 A kérdező kommentje:
Értem, köszönöm a válaszokat!
2019. szept. 12. 20:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!