Baj ha kihagyom a gyakorlatot az egyetemen?
Az a nagy retkes helyzet, hogy ez az első hetem itt, a hely meg egy falu méretű labirintus. Kezdődött volna az első gyakorlatom, de nem találtam a termet, kb 6 oktatót kérdeztem meg, akik szembe jöttek velem. A felének fogalma sem volt, a másik fele próbápt segíteni, de mindegyikük mást mondodd.
Nagy bajom lesz belőle, ha kihagyom ezt? Mivel ez az eleő, lehet hogy észre sem veszik? SZIE, a növénytan labor a szóbanforgó terem.
*próbáltak
*mondott
*első
Bocsi, telefonról ment.
Igen, ez az 1 még nem gond (meg igazából tanárfüggő, hogy ki mennyit enged, de a legtöbbnél 3 még belefér), főleg, hogy ez az első hét. Én meg elkéstem az egyik első órámról, nem durván, de olyan 10 percet és mivel még sosem láttam se a tanárt, se a csoportot, be voltam parázva, hogy mi van, ha rossz csoporthoz ülök be, szóval inkább kint ültem xD
De lehet, hogy az 1. alkalmat a legrosszabb kihagyni ilyen szempontból, mert sok hasznos infó hangzik el.
Amúgy portást kell ilyenkor kérdezni. Egyszer én is kerestem egy termet mint a hülye, 113 volt, vagy valami ilyesmi, csak előtte volt egy A betű, de azt gondoltam, hogy az 1.-n van. Körbejártam az épületet, érdekes módon volt 114-es meg 115-ös terem, de 113-as nem, mondom ilyen hülye nem lehetek, aztán visszamentem a portára megkérdezni, hogy hol van és kiderült, hogy az az A betű alagsort jelöl. Még jó, hogy akkor volt vagy félórám bámészkodni. Neked is ezt tanácsolom, hogy érkezz ilyenkor minél hamarabb az ilyen eshetőségek miatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!