Hogyan tudnám megúszni a szalagavatót?
11. évfolyamra járó 17 éves fiú vagyok, jövőre lesz a szalagavató, de egyáltalán nincs hozzá kedvem. Egyrészt szinte mindenkinek van már párja, kivéve nekem, és nem is hiszem, hogy találnék egy olyan lányt, akivel szívesen táncolnék, másrészt pedig az egész felhajtás hidegen hagy. Általános iskolában szintén volt egy ilyesmi tánc a vége felé, azon részt vettem, de sem nekem, sem sok másik évfolyamtársamnak nem volt túl pozitív élmény.
Hogyan tudnám megúszni a jövő évi szalagavatót? Persze, mondhatnék egy egyszerű nemet, de az valószínűleg egyrészt kicsit kínos lenne, másrészt meg mindenkinek magyarázkodnom kéne. Én valami más, valamivel ötletesebb kifogást szeretnék, például valami olyan elfoglaltságot, ami miatt pont nem érnék rá.
Szerintem menj el. Én sem akartam egyáltalán, aztán 1 lány rávett, és nagyon imádtam.. Például a próbák valami nagyon jó hangulatban teltek. Maga a tánc meg csodás volt. Na meg a csajok.. ezt bűn kihagyni.
De ha tényleg semmi áron nem akarsz, akkor mond, hogy nem és kész. Nem bonyolult.
Szia Kérdező!
Elmentél végül?
Jó döntést hoztál, esetleg megbántad?
Amúgy elmondanám,hogy megmondod jóelőre szólsz,hogy nem mész, azt nem tudnak micsinálni erőszakkal odarángatni.
Pl öcsém teljesen kihagyta, nekem meg egyik osztálytársam a "vonulgatást feltűzött szalagunkkal" -t hagyta ki, ofő hátrafordult, és jelzett neki, hogy mikor nem oda néz a kamera, és ő kislisszant; ő talán a táncban se vett részt; másik osztálytársam meg a vonulgatást azt még végigcsinálta, de egyáltalán nem táncolt, se osztálytáncban , sem keringőben; sőt, volt mégvalaki aki nem táncolt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!