Az egész szakdolgozatot meg tudnám írni most ősszel?
Nyáron beszéltem egy tanárral, szépen végigdolgoztam a nyarat a témában erre kiderült hogy nem is azt kellett volna csinálnom. Most amit meg kellene csinálnom azt meg nem is tudom megcsinálni, főleg nem 2 hét alatt, ennyi idő alatt kéne kész lennie, hogy aláírja a szakmai gyakorlatot és utána arra épülne a szakdolgozat.
Ha most ráírok másik tanárra, hogy 3 hónap alatt le akarom tudni a mintatanterv szerint 1 évre kiírt szakdolgozatot, akkor kiröhög és elküld a fszba?
Az már nem is feltétlen érdekel, hogy a gyakorlat nem lesz meg, mert azt később is meg tudom csinálni anélkül, hogy ki kéne fizetnem 200 ezret a félévre.
Rakjam magamat passzívra 1 évre és menjek el dolgozni?Amúgy is elegem van már az egyetemből, úgyhogy hajlok efelé, csak utána lehet már nem is lesz kedvem szórakozni ezzel jövőre és fizethetem vissza a tandíjat
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!