Milyen infomaika az ami nekem ajánlott felső oktatásban?
Imádom az informatikát. 13 évesen már romot cseréltem a saját és családtagjaim készülékein. 15-16 éves korom óta egy informatikai szaküzltben segítek be. Gépeket javítunk/építünk és újratelepítjük valamint különböző szoftvereket telepítünk fel. Tudom ettől sokkal többről szól az egész. Azt szerettem volna ezzel mondani, hogy én tényleg szeretem az informatikát. Most fogok érettségizni és el kellene lassan dönteni hová megyek tovább tanulni. Jelenleg irodai informatikán vagyok és rendszer üzemeltetői valamin...Meg van az ECDLe- is és tervezek egy emelt szintű informatikai érettségit egy középfókú nyelvvizsga kíséretében. (jövő évtől kötelező)
Mérnök informtikát néztem Debrecenbe. Az tény, hogy a mkatek megy de a matek tanárunk, hogy is mondjam...le vagyunk kissé maradva. A fizikát szeretem és 4-es 5-ös vagyok belőle. Az infós tantárgyakból (prog.-ból is)4-es 5-ös. Milyen informatikai részen lenne érdemes tovább tanulnom szerintetek? (itthon nem nagyon csiálom a programozást és egyebeket)(javítok telefonokat, asztali és hordozható gépeket)
Ha a hardware az ami érdekel akkor villamosmérnök.
Mérnökinfon nem fogsz ehhez a részhez jobban érteni sajna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!