Felvettek a DE Tisza István Kollégiumába. Vélemények? Menjek inkább albérletbe?
Tanulással pedig nem hiszem, hogy lenne probléma. Ha szobatársaid esetleg bulisabbak le tudsz menni a tanulóba, ha épp tanulnod kell, vagy megkéred őt, hogy igyanak lent, sok megoldás van.
Fiú vagy vagy lány egyébként?
Szerintem menj albérletbe, mert kínlódni fogsz. A koli nem leányálom.
Legalább ne vedd el a helyet másoktól.
Lány vagyok.
És igen, ebből inkább albérlet lesz. :’)
Szerintem teljesen normális, hogy egy koli női zuhanyozójában nincs függöny a zuhanyozófülkéken! Minek? Ki miatt? Ja, hogy a királylány szégyelli a "habtestét" a többi csaj előtt? A "bulizós fajta" csajok előtt?
Anyuci-apuci kis tündi-bündi-bogarantyúja...
Menj albérletbe, mindenki jobban jár - a főbérlőt leszámítva...
5:
Egy felnőtt nőnek had legyen már annyi intimszférája, hogy ne mások előtt kelljen zuhanyoznia.
Ebben szerintem nincs semmi leszólnivaló.
A kolit nem az intim-szféra ápolására találták ki!
Aki lakott már (bármilyen) koliban, az tudja, hogy egy ilyen antiszociális liba ha bekerül, mennyire meg tudja keseríteni egy közösség életét.
#5 Teljesen normális? Akkor járjunk ruha nélkül, ha annyira normális a meztelenkedés mások előtt.
Jaj szegény főbérlőm, lesze egy olyan bérlője aki sose késik a bérleti díjjal, tisztán tartja a lakást és nem okoz neki semmi gondot. Biztos nehéz lesz neki.
Egész gimiben kolis voltam, nem vagyok antiszociális.
Egyszerűen annyi, hogy ott volt függöny a zuhanyzókon, mind a hét szobatársammal jól kijöttem és tisztán tudtuk tartani a szobánkat. Egy nevenincs koli volt, mégis tisztább és rendezettebb volt mint aminek a Tisza koli làtszik.
Ötös nagyon rossz stílusban adta elő, de igaza van. Nem mindenkinek való a kollégium.
Lány létemre kolis vagyok, nincs zuhanyfüggöny. Ne bámuld a többieket, ők sem kíváncsiak rád.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!