Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Egy évfolyamon hatan tanulnak...

Egy évfolyamon hatan tanulnak az egész országban fizikatanárnak! Vélemények?

Figyelt kérdés
Évente kb. 120 fizikatanár megy viszont nyugdíjba. Ma reggel hangzott el ez az MTV-n.
2010. júl. 13. 11:10
 1/6 anonim ***** válasza:
25%

kizárt dolog, amikor én jártam, akkor csak a mi sulinkban vagy 15-en voltunk az évfolyamon nappalin + a levelezősök és rengeteg tanárképző van

az, hogy ebből hányan tanítanak ténylegesen az más tészta

nem kell minden szart elhinni a tévének

2010. júl. 13. 11:14
 2/6 anonim ***** válasza:
53%
ja, nem mellesleg, ki a franc indítana egy-egy embernek fizika szakot
2010. júl. 13. 11:15
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

És ezt most mondod, hogy kétnyelvszakos diplomát szereztem? :) LOL csak viccelek, velem a fizikustársadalom csődbe ment volna :)

Sajna a fizikatanári olyan speckó, amit csak kevesen választanak. Ha valaki ért a fizikához, inkább elmegy mérnöknek, vagy mittudomén, nem a tanáriban gondolkodnak. És nem lehet őket hibáztatni. Sajna nagyon nehéz úgy pályát választani, hogy azt nézem, milyen végzettségből van hiány.

2010. júl. 13. 11:15
 4/6 anonim ***** válasza:
Sajnos ez komoly gond. Talán meg kellene becsülni anyagilag és társadalmilag a tanárokat, és akkor a legjobbak mennének mindenből tanárszakra, ill. a jobbak nem menekülnének el a pályáról néhány év után.
2010. júl. 13. 12:36
 5/6 anonim ***** válasza:
100%

Nekem 9.-ben egy frissen végzett fizikatanárom, nagyon rendes volt, mindenki szerette , de 1 év után kiment Angliába, mert a másik szakja angol volt és ott tanít fizikát általános sulisoknak... tízszer annyi pénzért.

Amíg ennyire kevés lesz a pénz, és ennyire semmibe veszik a tanárokat nem csak fizikából másból sem lesz több.

2010. júl. 13. 14:04
 6/6 anonim ***** válasza:
Annak, aki nem hiszi el, tényleg így van, vannak helyek, ahol konkrétan ebből az 5-6 emberből egy se marad, aki eljut a diplomáig.
2010. júl. 13. 15:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!