Egyetemi beiratkozás, ilyenkor hogyan?
Figyelt kérdés
Vinni kell magunkkal pár dokumentumot és azoknak másolatait, viszont a középiskolai bizonyítványt is említik, ezt annyira nem értem. Csak az utolsó, érettségi évében kiállított bizonyítvány kell?2019. aug. 14. 19:08
1/7 anonim válasza:
A bizonyítvány egy dokumentum, ami tartalmazza a 9-12-(13). év végi eredményeidet, így logikusan megfogod az egész piros kis könyvecskét és elviszed.
2/7 A kérdező kommentje:
Igazad van, most kerestem meg, tényleg. Jó, rég volt. Köszi azért!
2019. aug. 14. 19:29
3/7 anonim válasza:
Én nem értem ezen mit értettél félre. Milyen utolsó évben kiállított bizonyítványról beszélsz? Egy bizonyítván van, abba bent van minden jegyed a gimiből.
4/7 anonim válasza:
3. Gondolom már rég volt, s nem emlékszik.
5/7 anonim válasza:
Talán az érettsègi bizire gondolt ;) Egyèbként én úgy emlékszem, hogy azt kellett vinni és nem a középiskolás bizit.
6/7 anonim válasza:
5. Tőlünk mindkettőt kérték. Másik helyen pedig csak az érettségit.
7/7 anonim válasza:
Nekünk az anyakönyvi kivonattól kezdve minden létező dokumentumot kértek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!