Az létezhet, hogy az egyetemünkön éjjel 1-kor kezdődik
a kurzusjelentkezési időszak?
Figyelt kérdés
2019. aug. 14. 18:35
1/10 anonim válasza:
Létezhet, ez teged minek zavar? 1 hetig tart boven lesz idod felvenni.
2019. aug. 14. 18:43
2/10 A kérdező kommentje:
A jó időpontban meghirdetett kurzusokat szeretném felvenni és azért zavar, mert aznap dolgozni fogok
2019. aug. 14. 18:50
3/10 anonim válasza:
Fura, szerintem járj utána tanulmányi osztályon. De, nálunk rangsorolásos jelentkezés van, amit azt jelenti, hogy automatikusan kapsz egy véletlenszerű rangsorpontot minden tárgyra, és teljesen mindegy, hogy utolsó napon veszed-e fel a tárgyaid, vagy az első napon. (Az utolsó még jobb is, mert addigra kikerekedik, hogy hányadik vagy a rangsorokon), de nálatok nem tudom, hogy hogy van.
2019. aug. 14. 19:47
4/10 anonim válasza:
#3 mi ez a baromság??? :D
Hát ha ennyire fontos neked kérdező, akkor felkelsz 10 percre 1-kor. (Gondolom azért van éjjel, mert ha napközbe raknák, akkor egyszerre megrohamozza több ezer hallgató, ami egyenlő a neptun totális kiakadásával, aztán 2 napig működni se fog (nálunk volt már ilyen :D ).)
2019. aug. 14. 20:06
5/10 anonim válasza:
Akár lehetséges. Nálunk reggel van, úgyhogy mindig korán kell kelni, hogy már legalább fél órával korábban be tudjak lépni (különben esélytelen belépni) és fel tudjam venni a tárgyaimat, bejussak a jó időpontokra. Az éjjel 1-nek még örülnék is, mert könnyebben ébren maradék, mint ez a korán kelés.
2019. aug. 14. 21:08
6/10 anonim válasza:
Persze. Teljesen lehetséges.
2019. aug. 14. 21:41
7/10 anonim válasza:
Letezhet, de elso korben ugyis rangsorolasos targyfelvetel van, nem pedig versenyjelentkezes, tehat mindig ugyanannyi pontod lesz, mindig ugyanott leszel a rangsorban, ha ejjeli kettokor veszed ha a kovetkezo het szerdajan. Amikor szamit az ido, az versenyjelentkezes.
2019. aug. 15. 08:43
8/10 anonim válasza:
#7 Nem mindenhol van ilyen rangsorolásos nem tudom micsoda, én pl. még soha nem hallottam róla, pedig nagy egyetem vagyunk.
2019. aug. 15. 09:10
9/10 anonim válasza:
"Hát ha ennyire fontos neked kérdező, akkor felkelsz 10 percre 1-kor."
Hooogyne. Nalunk ejfelkor szokott kezdodni, 00:03-kor lefagy az egesz Neptun, mert mindenki tudja, hogy ekkor kezdodik, es nem birja a rengeteg felhasznalot az a szar. :D Januarban ejfeltol reggel 7-ig zombiztunk a gep elott, es probaltunk bejelentkezni, hatha. En kb fel oraval a szerver helyreallta utan tudtam bejelentkezni, mert bealudtam, na meg ugye nem volt hely, es volt, hogy mar nem volt hely egy-egy kurzuson.
2019. aug. 15. 09:49
10/10 anonim válasza:
Annyi hely biztosan van egy-egy tárgyhoz, hogy mindenki beférjen akinek el kell végeznie. Ha mégse akkor írsz egy emailt a tanárnak, hogy jónapot xy szakos vagyok, ez nekem egy kötelező tárgy, legyen szíves bővíteni.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!