Az létezhet, hogy az egyetemünkön éjjel 1-kor kezdődik
a kurzusjelentkezési időszak?
Létezhet, ez teged minek zavar? 1 hetig tart boven lesz idod felvenni.
2019. aug. 14. 18:43
2/10 A kérdező kommentje:
A jó időpontban meghirdetett kurzusokat szeretném felvenni és azért zavar, mert aznap dolgozni fogok
Fura, szerintem járj utána tanulmányi osztályon. De, nálunk rangsorolásos jelentkezés van, amit azt jelenti, hogy automatikusan kapsz egy véletlenszerű rangsorpontot minden tárgyra, és teljesen mindegy, hogy utolsó napon veszed-e fel a tárgyaid, vagy az első napon. (Az utolsó még jobb is, mert addigra kikerekedik, hogy hányadik vagy a rangsorokon), de nálatok nem tudom, hogy hogy van.
2019. aug. 14. 19:47
#3 mi ez a baromság??? :D
Hát ha ennyire fontos neked kérdező, akkor felkelsz 10 percre 1-kor. (Gondolom azért van éjjel, mert ha napközbe raknák, akkor egyszerre megrohamozza több ezer hallgató, ami egyenlő a neptun totális kiakadásával, aztán 2 napig működni se fog (nálunk volt már ilyen :D ).)
2019. aug. 14. 20:06
Akár lehetséges. Nálunk reggel van, úgyhogy mindig korán kell kelni, hogy már legalább fél órával korábban be tudjak lépni (különben esélytelen belépni) és fel tudjam venni a tárgyaimat, bejussak a jó időpontokra. Az éjjel 1-nek még örülnék is, mert könnyebben ébren maradék, mint ez a korán kelés.
2019. aug. 14. 21:08
Persze. Teljesen lehetséges.
2019. aug. 14. 21:41
Letezhet, de elso korben ugyis rangsorolasos targyfelvetel van, nem pedig versenyjelentkezes, tehat mindig ugyanannyi pontod lesz, mindig ugyanott leszel a rangsorban, ha ejjeli kettokor veszed ha a kovetkezo het szerdajan. Amikor szamit az ido, az versenyjelentkezes.
2019. aug. 15. 08:43
#7 Nem mindenhol van ilyen rangsorolásos nem tudom micsoda, én pl. még soha nem hallottam róla, pedig nagy egyetem vagyunk.
2019. aug. 15. 09:10
"Hát ha ennyire fontos neked kérdező, akkor felkelsz 10 percre 1-kor."
Hooogyne. Nalunk ejfelkor szokott kezdodni, 00:03-kor lefagy az egesz Neptun, mert mindenki tudja, hogy ekkor kezdodik, es nem birja a rengeteg felhasznalot az a szar. :D Januarban ejfeltol reggel 7-ig zombiztunk a gep elott, es probaltunk bejelentkezni, hatha. En kb fel oraval a szerver helyreallta utan tudtam bejelentkezni, mert bealudtam, na meg ugye nem volt hely, es volt, hogy mar nem volt hely egy-egy kurzuson.
2019. aug. 15. 09:49
Annyi hely biztosan van egy-egy tárgyhoz, hogy mindenki beférjen akinek el kell végeznie. Ha mégse akkor írsz egy emailt a tanárnak, hogy jónapot xy szakos vagyok, ez nekem egy kötelező tárgy, legyen szíves bővíteni.
2019. aug. 15. 16:03
Kapcsolódó kérdések: