Orvosira (Szeged) járnak jó csajok?
11:
Akkor egy gazd. vagy mérnöki karra járónak esélye sincs labdába rúgni náluk? (BTK-st már meg sem kérdezem :D)
Én medikaként(igaz,POTE-ra járok,csak a Pécs:D )írom,hogy nem sok lányra nem igaz,amit az előttem válaszoló írt. Vannak értelmes lányok szép számmal,akik szeretnének maguknak normális párt.(több barátnőmnek dolgozó párja van,akiknek semmilyen diplomájuk sincsen).:)
Lehet,hogy kicsit sokat beszélünk az egyetemről és a tanulmányainkról és az év adott időszakaiban stresszesek és fáradtak vagyunk,de szerintem ez máshol is így van.
13:
Most jól értelek, tehát pl mérnöki karosként esélyes lehet náluk valaki, de szinten orvosisként meg nem nagyon??
14:
Na ne haragudj, ez számomra kicsit hihetetlen :D
Akkor ne hidd el.:D
Mindjárt szólok is egy pincér barátomnak,hogy sznobnak titulálnak itten. :(
Amúgy mi azzal a baj,hogy valaki karrierista? Orvosunk leszünk,az egyik legnehezebb hivatást választottuk.
17:
Uhh, ez azért nagyon durva...
Mondjuk, ha tényleg ilyenek, akkor fog a fene náluk próbálkozni.
Köszi azért, hogy ezt így leírtad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!