Melyik egyetemre/szakokra járnak a legjóképűbb pasik?
Ezt a felszínes kérdést komolyan...
Nem lehet ezt megmondani. Nincs reprezentatív felmérés ilyesmiről.
Utolsó a statisztikai mintavétel anyagot nézd át meg egyszer. 🤪
Ha a színház- és filmművészetin szempont a felvételin a külcsín, akkor ott a szépség még ha normál eloszlást követne is, a mediánja akkor is a mérnökhallgatók felső kvantilisében lenne. 🤔
#4: hány csúnya színészt mondjak neked kapásból? :D
Na meg azt se felejtsd el, hogy a színművészetin 16 szak indul, és abból csak egy a színművész. A többi gyártással, szerkesztéssel foglalkozik.
Másodéves mérnök vagyok, de azt azért még én is(!) túlzásnak tartom, hogy ide járnak a legjóképűbb pasik! :D
Itt gödöllőn egyik szaktársamat sem mondanám jóképűnek, áglagosnak, de férfiasnak sem igazán, inkább "tini fiúsnak".
Nézegettem pont ott partikat, sokat vagyok belvárosban is, de szerintem pl. úgymond "jóképűek" járnak a Corvinusra is, ami érthető.
Mérnöknek bár masszív, mégsem a legnagyobb negyede megy a fiúk közül, hanem közgazdásznak(gazdmen, pénzügy, alk. közgáz).
Köztük vannak általában lányok ált leírt sármos srácok.
ELTE-n is lehet, vidéki egyetemek BTK-s és GTK-s karain lehet még látni.
A BME-n tényleg a gépészek között van a legtöbb "szépfiú", aki az átlag lányoknak tetszik. Ezt azért mondom így, mert nekem inkább az tetszik, ha valaki egy kicsit fura.
A VIK-en inkább kisfiúnak és kockának kinéző fiúk vannnak. És állítólag sok meleg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!