Milyen középiskolákat javasoltok a XV. Kerületben, illetve Újpesten?
Nem vagy jó, de nem is rossz tanuló. A neten hiába keresgéltem, nem kaptam nekem megfelelő választ. Hetedik évvégén:Matematika:3,
Irodalom,Nyelvtan,Kémia,Ének,Német:4
Földrajz,Fizika,Biológia,Történelem,Rajz,Technika,Testnevelés,Informatika,Etika.
Ennek megfelelően tudnátok nekem tanácsolni, hol folytassam tanulmányaimat? Különösem érdekel a biológia.
Remélem itt kapom segítséget, ugyanis a szüleim és az ő ismerőseik sem értenek ehhez, továbbá szeretnék kicsit tájékozódni erről Szeptemberig.
Köszönöm, hogy elolvastad és mégjobban köszönöm, ha tudsz is segíteni!
A jegyeid jók. A helyedben az iskolaválasztás előtt megvárnám a központi írásbelid eredményét és annak függvényében döntenék.
Az én szubjektív sorrendem az újpesti gimikről:
1. Babits Mihály Gimnázium
2. Könyves Kálmán. Gimnázium
3. Károlyi István Gimnázium
4. Csokonai Vitéz Mihály Gimnázium
5. Benkő István Református Gimnázium
6. Bródy Imre Gimnázium
Ha szakvimikbe is gondolkodsz akkor a Berzeviczy, UMSZKI, Kanizsay, ... Ezek sorrendjét nem ismerem.
Nem tudom mennyire esik ki a XIV.kerület,de nagyon sok osztálytársam volt újpesti vagy újpalotai.
Esetleg a Teleki Blanka Gimnázium?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!