Melyek a leggyengébb egyetemek Magyarországon?
Nehéz ilyet mondani, mert ahhoz, hogy egy egyetem működhessen el kell érniük egy adott minőségi szintet, amit az unió elvár.
Nagyon rosszak nincsenek, mert akkor nem lenne egyetem a nevük.
Az, hogy könnyű bejutni, kartól és szaktól függ, nem egyetemtől. MIK és MK karokra például mindenhol könnyű bejutni, a sok büfészakos vacakra is több pont kell, mégse azért mert gyengék..
Nézz rangsorokat a neten, ha ennyire érdekel a téma, de semmi értelme.
ELTE,neve van a sok reklámból, színvonala nincs
és mivel szerintem mindenki csak arról tud beszélni, amivel kapcsolatban van tapasztalata:
az első diplomám az eltén szereztem, mindig azzal vigasztaltam magam, hogy egy elte-s diploma olyan sokat fog erni a munkaeropiacon, hat tevedtem :D ugyanannyit er mint az osszes tobbi
az hogy hova konnyu bejutni az szak fuggo inkabb
Mivel bolognai rendszer van, igy a tanterv, szinte mindenhol ugyanaz.
Magyarorszagon az szamit eros egyetemnek, ahol szetszivatnak!
Magyarorszagon az szamit gynge egyetemnek, ahol konnyen atrugdalnak?
Fent helyesen írták.
A bolognai rendszer által a(z) (alap)követelmények mindenhol egységesek, viszont ettől függetlenül lehet a képzés néhol színvonalasabb és komolyabb más helyeknél.
Ez a leggyengébb egyetem dolog nem ilyen egyszerű..
Igen, a Nyíregyházi egyetemet szoktál szidni, de ha ott mész gépészmérnökire, az is lehet nívós, sőt..
Én szerintem ez inkább szakfüggő.
#4 looool
Na akkor mesélek neked kicsit :)
Én az ELTE-re járok, de próbálok nem elfogult lenni.
Az viszont, hogy a leggyengébb és legszínvonaltalanabb(bruh xD) lenne, szimplán alaptalan vád! :D
Sok reklámból hírnév.. itt buktatod le magad, hogy sosem jártál az ELTÉ-re.
Az ELTE-nek nem a reklámokból van hírneve, hanem az oktatás színvonaláról ;)
Iszonyat sokat szoktam napközben utazni: villamos, metró, busz, hév.
Eddig egyetlen egyszer láttam ELTE-s reklámot a deáknál, amikor átszállsz a 3-as metróra, pedig sok helyen fordulok meg.
Inkább a BGE szokott reklámozni, rengereg helyen találkozni vele, károlival is lehet, főleg metróknál mózgólépcsőknél, 4-es 6-os oldalán is néha látni.
Én károli-ra jártam egy ideig, az ájk-ra,
Nah annak konkrétan semmi egyetemi hangulata nem volt, mintha csak egy nagyobb középsuliba járnál. A tanárok nagy része nem rossz, de nem is kiemelkedő.
Azt nem ajánlanám.
Másik oldalról viszont egy haverom bme-s, épitészmérnök szakon, ott meg szerinte túlzásba van véve a szivatás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!