Mi szükséges a Herman Ottó Gimnáziumba?
Figyelt kérdés
Milyen füzetek kellenek, és miből hány db körülbelül.2019. aug. 6. 15:56
1/3 anonim válasza:
Talán annyi mint bármelyik másik iskolába. Mondjuk vigyél tantárgyanként 1 füzetet, aztán majd elválik...
Nem bonyolult kérdés...
2/3 anonim válasza:
Gondolom minden tantárgyból egy kell. Max. nyelvre szoktak többet, ott is a szótár miatt. Igazából a legtöbb iskolában nem nagyon érdeklik, hogy milyen füzeteid vannak. Mármint, általános iskolában lehet, hogy megszabják, de itt már nem nagyon. Én speciál a spirál füzeteket szeretem, A4-eset. Szerintem mindegyik tantárgyra vegyél egyet, ha kell még, max. veszel.
3/3 anonim válasza:
Szia! Gondolom most leszel kilencedikes. Melyik osztályba jössz? Egyébként nem kell semmi különleges füzet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!