Hogy tudok bulimentes életet élni az egyetemi kollégiumban?
Én is egy komoly szakra járok, kolis vagyok és szeretek bulizni, csakúgy mint jó jegyet kapni, a kettő nem zárja ki egymást... Mindennap tanulok, buli meg heti 1x van. Kivéve kb az első két hétben.
Ne menj ki barátkozni, ha buli van és azokkal ismerkedj, akik szintén a "tanulósak". De senki nem fog kirángatni a szobádból, hogy ott kell lenned.
Ha nagyon nem jössz ki a szobatársakkal, akkor próbálj meg valakivel cserélni. Az éjjeli baglyok legyenek egy szobában, a korán fekvők meg egy másikban. Az én kolimban nem annyira jellemző, hogy ezt csinálják az emberek, pedig minden érintettnek jobb lenne. Persze azért volt már rá példa is.
Menj könyvtárba, használj füldugót.
A konfliktusokat felnőtt ember módjára kommunikáld le. Sajnos sokan nem tudják, hogy így is lehet, ezért mondom minden leendő kolisnak.
5.
Majd máshogy kapcsolódik ki! Nem valószínű a gólyatábor!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!