Szerintetek jó választás lehet a Miskolci egyetemen a BTK?
Sziasztok! Az a helyzet, hogy a felvételit kicsit elrontottam és sehova sem vettek fel.
Viszont éppen ma láttam, hogy a pótfelvételin indítanak államilag finanszírozott szakokat is, az egyik ilyen a Miskolci egyetem BTK karán a gyógypedagógia.
Szerintetek ez jó választás lehet mentőopciókent? Nem szeretnék jövőre szívni a kötelező emelt érettségi miatt.
Valakinek van véleménye a sulirol?
Én annyit mondok, hogy egyes szakokat a miskolci btk-n sokáig hivatosan el sem fogadtak, annyira a béke segge alatt volt a színvonal. Unokatestvérem tanárit végzett ott, de minden állásinterjúm kiröhögték a miskolci diplomájával.
Tudom, hogy sokakat most megsértettem, de saját tapasztatat....
1. Válaszolónak elég érdekes hozzászólása van. Amekkora tanárhiány van az országban, kétlem hogy bárkit is "kiröhögnének" hogy hol diplomázott tanárként. Vagy ha tényleg igy van, az +1 ok hogy diploma után lelépjen az ember ebből az országból.
Amugy meg ne menj azért egyetemre, hogy csak legyen egy diplomád. Érdekel a gyógypedagógia? Akkor jelentkezz nyugodtan.
Ha nem akkor meg inkább próbáld meg azt az emeltet( meg plusz a nyelvizsga) és jelentkezz egy olyan szakra, ami tényleg érdekel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!